کشاورزی هوشمند
کشاورزی هوشمند و مدرن
طراحی و پیادهسازی سیستمهای اطلاعات جغرافیایی توسط تیم هوافضا آدیناچیستا توسط ربات های هوشمند
دادهها و پارامتر های موجود در شبکه های آبیاری و زهکشی به واسطهی وجود جنبه های مختلف فنی، مدیریتی، اجتماعی و اقتصادی، از گستردگی بسیار زیادی برخوردار است. یکی از مؤثرترین راه های حفاظت، نظمدهی، دسترسی آسان و فشردهسازی اطلاعات، بکارگیری نرمافزارهای سامانه اطلاعات جغرافیایی است. اگرچه عکسبرداری ماهوارهای پیشرفتهترین نوع جمعآوری اطلاعات سطحی را ارائه کرده بود، ولی معایب جدی داشت. پهپادها به مدد «حوزهی عملیات تحت جوّی» و خاصّه عمودپروازها با برخورداری از «مانور ارتفاعی بالا» و بهرهمندی از دوربینها و حسگرهای پرقدرت، قادرند با ارائه تصاویر با کیفیت، خوراک مناسب برای نرمافزارهای GIS جهت متمایزسازی جزئیاتی همچون نقشه کانالها، زهکشها، نقشه شماتیکی مزارع، نوع محصولات کشتشده، نقشه طبقهبندی اراضی و غیره را فراهم آورند.
سنجش از راه دور برای مطالعه بافت و رطوبت خاک توسط پهپادهای آدیناچیستا
تکنیکهای انعکاسی بعنوان یکی از اقسام پرکاربرد سنجش از راه دور در مطالعات خاکشناسی مطرح هستند. ذرات خاک متناسب با اندازه (متأثر از جنس و بافت خاک) و میزان رطوبت جذب شده، امواج نوری در طیف الکترومغناطیس و مرئی را به گسترهی مشخصی انعکاس میدهند. در سطح دنیا از ماهوارهها برای مطالعهی مساحات گسترده استفاده میشود اما با توجه به محدودیت تکنولوژیک و دسترسی به این قبیل فناوری و خصوصاً هزینهبر بودن پروژههای مرتبط با این فناوری، قابل اعتمادترین گزینه، پهپادها خواهند بود. پهپادها با وجود ارتفاع پروازی کمتر و سرعت خطی پایینتر نسبت به ماهوارهها، بهترین گزینه برای انجام مطالعات موردی در منطقه ایران هستند.
سنجش از راه دور برای مطالعه پوشش گیاهی و مطالعات آبیاری توسط پهپادهای آدیناچیستا
شاخص نرمالشده تفاوت پوشش گیاهی شاخص گرافیکی سادهای است که در تحلیلها و اندازهگیریهای سنجش از دور و ارزیابی وجود یا عدم وجود پوشش گیاهی یک منطقه کاربرد دارد.
مطالعه رفتار زمانی پوشش گیاهی، مدلسازی آب و هوایی، طبقهبندی پوشش گیاهی در سطح جهانی، پایش محصولات کشاورزی، مطالعات بیابانزدایی و خشکسالی، حفاظت محیط زیست، بررسی تعادل میزان انرژی و آب در سطح جهانی از جمله کاربردهای این شاخص به شمار میرود. دامنه تغییرات این شاخص بین ۱+ و ۱- است.
سم پاشی و آبیاری مزارع توسط پهپادهای آدیناچیستا
اسکن مداوم منطقهی تحت پوشش، همراه با تنظیم مدولار میزان سموم با توجه به فاصلهسنجی آنی، همزمان موجب افزایش بهرهوری و کاهش سموم برجامانده در اکوسیستم یا نفوذکننده به لایههای آبهای زیرزمینی خواهد شد. متخصصین تخمین زدهاند با اجرای سمپاشی با سامانههای هوایی، این مرحله با سرعتی ۵ برابر بیشتر از روشهای سنتی مکانیزه قابل انجام است.
سامانه های بذرپاشی هوایی توسط پهپادهای آدیناچیستا
امروزه تخریب بافت گیاهی نه با عاملیّت مستقیم انسانی بلکه با اثرگذاری عوامل صنعتی در مقیاس وسیع رخ میدهد. بنابراین مقابله سنتی با این سطح از تخریب، اساساً فاقد کارآمدی است و بهرهگیری از درختکاری به روش صنعتی برای خنثی کردن این روند، روش قابل تأملی است. همان طور که پیشتر اشاره شد، پهپادها قادرند فراتر از پایش هوایی اثرگذاری فیزیکی هم داشته باشند. ایدهی جسورانهای که بعضی شرکتهای نوپا را در دنیا برانگیخته است، شلیک دانههای بذر در محل کشت است. این سامانه مواد مغذّی مورد نیاز را هم به طریقی نسبتاً مکانیزه شده به خاک میرساند.
پایش مزارع توسط پهپادهای آدیناچیستا
یکی از بزرگترین موانع در کنترل مزارع، وسعت زیاد آنها و کارآمدی اندک روشهای پایش فعلی است. افزایش ناپایداریهای جوّی مانع پایش کارا و بهموقع، منجر به خطر زیاد و افزایش هزینهی داشت محصول است. امروزه با معرفی و توسعهی فناوری پهپادها، هزینه کاهش یافته و پاسخ به نیازها دقیقتر و مناسبتر داده شده است. پایشهای دورهای در بازههای هفتگی و ماهیانه، در شرایط جوی مساعد و در تمام طول روز قابل برنامهریزی و دستیابی است.
سم پاشی هوایی و آنالیز اراضی کشاورزی توسط ربات های هوشمند پرنده آدیناچیستا
انقلابی جدید در عرصه کشاورزی و محلول پاشی
سرعت بالا در سم پاشی این روش تقریبا ۴۰ برابر روش نیروی انسانی و ماشین هاست.
لازم به ذکر است سم پاشی یکنواخت با تنظیم میزان دبی خروجی از نازل ها با توجه به ارتفاع و سرعت پرنده ، این کار را بسیار به صرفه تر نسبت به روش های سنتی میکند. در این روش عدم نیاز به ترکیب سم با مقدار زیاد آّب مزیت بسیار مهمی بوده که به علت وجود نازل های میکرونراسیون و ریز کردن ذرات سم به مقدار بسیار زیاد بیشترین بازدهی و جذب را عملیانی می سازد.
️ پهپاد سمپاشی یک پهپاد تخصصی و سرسخت مورد استفاده برای اراضی کشاورزی می باشد.
پهپاد سمپاش دارای قابلیت پاشیدن محصولات سمپاشی با قابلیت پوشش دهی بین ۷ و ۱۰ جریب در ساعت می باشد و دارای یک مخزن است که می تواند ۱۰ لیتر مایع (حدود ۲.۶ گالن) را در خود ذخیره کند.
این پهپاد بیش از ۴۰ برابر قویتر و کارامدتر از روش های پاشش دستی می باشد.
پهپاد های کشاورزی به گونه ای طراحی شده اند که با استفاده از یک رادار مایکروویو می تواند زمین زیر پای خود را اسکن کند و با حفظ فاصله ی مناسب خود از سطح زمین و محصولات، مقدار آب مورد نیاز برای محصولات را اسپری کند و اراضی کشاورزی که در دامنه ی کوه ها کشت شده اند را بتوان در شیب سم پاشی بکند بدون انکه به زمین برخورد بکند .
این پهپاد با سرعت ۸ متر در ثانیه پرواز می کند و به طور یکنواختی کل سطح زمین را آبیاری و سمپاشی می کند. این پهپاد به صورت اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و یا به صورت دستی عمل می کند و دارای ساختاری ضد گرد و غبار و ضد آب می باشد .
- مکانیزه کردن فرایند سم پاشی
- بالا بردن کیفیت سم پاشی
- پاشش یکنواخت سم پاشی
- سهولت سم پاشی در اب و هوای نامساعد
- کاهش زمان سم پاشی در طی روز
- کاهش هزینه ناشی از مصرف سم
- بالا بردن تولید سالیانه
- بالا رفتن کیفیت محصولات تولید شده
- کاهش الودگی و بیماری انسانی ناشی از عدم تماس کارگران با سم کشاورزی
- کاهش نیروی انسانی به سبب مکانیزه شدن
- شناسایی محل دقیق سم پاشی لکه ای